Božično-novoletna prireditev na naši šoli

Zadnji dan pouka v letu 2020 smo preživeli v prazničnem vzdušju. Pripravili smo božično-novoletno prireditev na daljavo, na katero smo vas povabili s predvajanjem vaših voščil in lepih želja.

Začetek smo posvetili državnemu prazniku – dnevu samostojnosti in enotnosti. Potem smo v lahkotnem vzdušju ugotavljali prednosti pouka na daljavo, pogledali plesno točko Nela Čatra iz 3.P1. Njegova sošolca Alen Kocman Golouh in Nejc Vuk sta odigrala skeč Božično voščilo.

Razglasili smo rezultate tekmovanj za najlepše božično drevo in najlepše božične piškote. V tekmovanju za najlepše božično drevo je 3. mesto dosegel Grega Štor iz 2.A1, 2. mesto Halit Ahmetaj iz 2.B2. Največ všečkov in s tem 1. mesto je dosegla Maja Skerlovnik iz 3.C2. 

V tekmovanju za najlepše božične piškote je 3. mesto dosegla Lidija Podvratnik iz 1.A4 , 2. mesto pa Julija Potočnik iz 2.P1. Največ všečkov so zbrali piškoti Žive Husinec iz 1.C3 in ji tako prinesli zmago.

Med samo prireditvijo smo izvedli tudi kviz ”To smo mi” o poznavanju naše šole in profesorjev. Najboljši trije so bili Nejc Kajba iz 2.B4, Ana Medved iz 4.A1, zmagal pa je Žiga Lampret iz 2. B3.

Prireditev so vodili Manja Košec iz 2.P1, Aleksandra Panič iz 2.C1, Goran Kokanović iz 3.P1 in Uršula Šuhel iz 3. C3, ki je tudi pela.

Sodelujočim iskrene čestitke za odličen nastop, vsem pa vesele praznike in SREČNO 2021!

Koordinatorica prireditve
Nives Grčar

 

Nazaj