Logout svetuje preko spleta

Iz celjske enote Logout-a obveščajo starše, da so tudi v trenutnih razmerah odprti in nudijo svetovanja na daljavo.

V času šolanja na daljavo so mladostniki več časa doma sami in imajo več prostega časa. Veliko družin se sooča z vprašanjem koliko uporabe spleta je primerno za mojega otroka, so spletne vsebine, ki jih  dostopa primerne, kakšne so lahko posledice, kakšna so priporočila za varno šolanjem na daljavo, kako je z druženjem preko spleta in podobo. 

Predvsem v trenutnih razmerah, ko že zaradi obveznosti šolanja preživimo več časa pred zasloni in vzporedno zaradi upada druženja v živo in ostalih prostočasnih dejavnostih veliko posameznikov preživi preveč časa na napravah tudi v prostem času, kar lahko vpliva na nižje splošno počutje in zadovoljstvo. 

Na Logout-u nudimo brezplačna svetovanja za posameznike, ki so preobremenjeni s spletom ali z njim že zasvojeni in imajo težave vzpostaviti strukturo, veliko odlašajo oziroma se zatekajo na splet zaradi zadovoljevanja notranjih/psiholoških potreb ali pa želijo samo preventivno preveriti uravnoteženost uporabe. Pomoč nudimo tudi posameznikom, ki rabijo podporo in svetovanje glede neprijetnih izkušenj ali rizičnih vedenj na spletu.

LOGOUT – Center pomoči pri prekomerni rabi interneta.

Tukaj smo za vas in v trenutnih razmerah svetovanja nudimo tudi na daljavo (online preko Skype-a, Discord-a, Zoom-a, email, itd.)

Kontakt celjske enote: info@logout.si ali franja.gros@logout.si / Tel: 080 73 76 ali 031 832 646

Obiščite nas tudi na spletu:www.logout.si ali www.facebook.com/logout.si 

Nazaj