Virtualni karierni sejem 2020

Spoštovani,

vabimo vas, da vaše dijake pospremite na Virtualni karierni sejem 2020 – sejem poklicev in izobraževanja za srednješolce, ki bo potekal od 23. – 27. novembra 2020 in jim omogočite pridobivanje relevantnih informacij, ki jim bodo v pomoč pri nadaljnjem kariernem odločanju.

Na Virtualnem kariernem sejmu 2020 se bo predstavilo več kot 100 razstavljavcev s področja izobraževanja in trga dela iz Celotne Slovenije. Dijaki bodo z obiskom sejma imeli možnost spoznavati poklice, podjetja, visoke šole in univerze, ter na enem mestu pridobiti dragocene informacije, znanja in napotke, ki jim bodo v pomoč pri izbiri nadaljnje izobraževalne poti in izbiri kariere oz. poklica, ki je pred njimi. 

Več o sejmu si lahko pogledate na spletni strani https://karierni-sejem.si/srednji

Lepo vabljeni tudi v našo spletno klepetalnico, na kateri bomo v sredo, 25. 11. 2020 z vami z veseljem delili izkušnje in iskali odgovore. V kolikor bo dijake ali vas zanimala tudi vsebina video predstavitve s področja izdelave kariernega portfolia, pa lepo vabljeni k ogledu.

Dogodek organizira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova v sklopu projekta Karierni center za mlade – VšečKAM in GREM, ob podpori Mestne občine Maribor, Zavoda RS za zaposlovanje, OS Maribor in ostalih partnerjev.

Nazaj