Božično-novoletna prireditev na naši šoli

Zadnji dan pouka v letu 2019 smo na šoli preživeli v prazničnem vzdušju. Božično-novoletno obarvano oddajo šolskega radia smo posvetili državnemu prazniku – dnevu samostojnosti in enotnosti ter tekmovanju za naj božični piškot, kjer je zmagala dijakinja 4. P1 razreda Katja Lipovšek. Za nagrado je prejela bluetooth zvočnik in čokoladno presenečenje za vse sošolce.

Po malici smo se preselili v telovadnico šole, kjer smo lahko uživali v odličnih nastopih naših dijakov.

Prepevale so ŠPELA PERC iz 2.A4, NIKA ČRETNIK iz 1.A1, URŠULA ŠUHEL iz 2.C3 in TIKARA KRAMER iz 2.A. Občinstvo je navdušeno sprejelo tudi petje profesorjev: Petra Pešca, ki je igral še kitaro, Lucije Koželj, Rosane Jordan, Nives Grčar, Maše Jurgelj in knjižničarke Jožice Škorja. Za zvok je poskrbel profesor Matic Turnšek.

V zaključni točki sta zazveneli harmoniki, nanju sta igrala BENJAMIN VIDEČNIK in MAJ VERDEV iz 2.B4, na baritonu ju je spremljal FRANCI TRUPEJ IZ 3.B3, z ritem kitaro pa OSKAR KOŠIR iz 3.P1.

Hip hop je zaplesala URŠKA GABER iz 2.C3.

Dijakinje ŠPELA GOSNIK iz 4.A1, KARMEN GAGIČ iz 3.C3, ANA MEDVED in KARMEN PAVLIČ iz 3.A1 so v vlogi manekenk predstavile Zimsko pravljico, kolekcijo zimskih oblačil, ki smo jih lahko videli že na Modnih navdihih jesen-zima 2019 in so delo ustvarjalk modnih oblačil lanskega 3. letnika. Pričeske so jim uredile dijakinje frizerskih oddelkov.

Prireditev so odlično vodili ŠPELA GOSNIK iz 4.A1, KARMEN GAGIČ iz 3.C3 in ŽAK JAVORNIK iz 4.P1. Da je ozvočenje brezhibno delovalo sta poskrbela ALEN KOCMAN GOLOUH in NEJC VUK iz 2.P1.

Sodelujočim iskrene čestitke za odličen nastop, vsem pa vesele praznike in SREČNO 2020!

Koordinatorica prireditve in mentorica šolskega radia
Nives Grčar

Nazaj