Božično-novoletna prireditev v telovadnici

Preden smo se dijaki in profesorji podali vsak po svoje praznikom naproti smo si s skupno prireditvijo podarili božično novoletno voščilo.

Po prazničnem nagovoru g. ravnatelja so odlično zapele BRIGITA STIPLOŠEK (3A1), NINA HUDOVERNIK (4A1) in KATALINA SIMONIČ (4A1). Hip Hop Mix sta zaplesali MEDEA PESJAK (1C2) in NIKA HLUPIČ (1C2). Obleke, ki so bile izdelane za lanskoletno zaključno nalogo, so nam predstavile KLARA LIPOVŠEK (1A1), MAJA KOSI (2A1), KATJA HANŽIČ (3A1) in MAJA GAJŠEK (3A1). Ogledali smo si čisto svežo kolekcijo novoletnih pričesk in make upov, ki je nastala na minulih projektnih dnevih naših frizerjev, skupaj s fotografi »medijci«. Državnemu prazniku – dnevu samostojnosti in enotnosti smo posvetili rokerski skladbi zasedbe Mi2, ki sta ju odlično predstavila ŽIGA COKAN (1B3) in NOAH MAČEK (2B2). Praznično veselje pa so med nas »po domače« vnesli DOMINIK KOK (2C1), BRIGITA STIPLOŠEK (3A1), BENJAMIN VIDEČNIK (3B3), URBAN UDUČ (3P1) in JERNEJ KORAŽIJA (3P1).

Prireditev sta z najlepšimi željami iz prazničnega nabiralnika igrivo povezala v celoto ŠPELA GOSNIK (2A1) in ŽAK JAVORNIK (2P1). Za ozvočenje sta skrbela DENIS BABIČ (2P1) in ŽAN MAJHEN (2P1).

Vsem hvala za odlično popotnico v praznične dni!

Nazaj