Božično-novoletna prireditev na naši šoli

Zadnji dan pouka v letu 2018 smo na šoli preživeli v prazničnem vzdušju. Po božično-novoletni obarvani oddaji šolskega radia, ki smo jo posvetili tudi državnemu prazniku – dnevu samostojnosti in enotnosti, smo se preselili v telovadnico šole, kjer smo lahko uživali v odličnih nastopih naših dijakov.

Prepevale so ŠPELA PERC iz 1.A4, URŠULA ŠUHEL iz 1.C3, SOMEA KURTAJ iz 1.C1, ki jo je na kitari spremljal sošolec PETER ŠET, TIKARA KRAMER in NINA PINTARIČ iz 1.A1 ter BRIGITA STIPLOŠEK iz 4.A1, ki je igrala tudi kitaro. S harmonikami so jo spremljali BENJAMIN VIDEČNIK in MAJ VERDEV iz 1.B4 ter MATIC ERMENC iz 2.B1, z baritonom pa MATEJ OGRIZEK iz ŠC Velenje.

Hip hop je zaplesala URŠKA GABER iz 1.C3.

Dijakinje MAJA KOSI iz 3.A1 ter KLARA LIPOVŠEK, ANA MEDVED in KARMEN PAVLIČ iz 2.A1 so v vlogi manekenk predstavile črno-bele obleke, ki so jih izdelale lanskoletne dijakinje 3. letnika, ter obleke, ki so jih za lanskoletno zaključno nalogo izdelale dijakinje 4. letnika. Pri tem so jih navdihnile svetovno znane zgradbe. Za pričeske so pri obeh izhodih poskrbele naše frizerke.

Prireditev sta v podobi Rdeče kapice in volka odlično vodila ŠPELA GOSNIK iz 3.A1 in ŽAK JAVORNIK iz 3.P1. Da je ozvočenje brezhibno delovalo sta poskrbela ALEN KOCMAN GOLOUH in NEJC VUK iz 1.P1.

Sodelujočim iskrene čestitke za odličen nastop, vsem pa vesele praznike in SREČNO 2019!

Koordinatorica prireditve in mentorica šolskega radia
Nives Grčar

Nazaj